Sika Hydrotite CJSika Hydrotite CJ

Sika – Hydrotite CJ-Type: A Hydrophilic Rubber Combination Material For Sealing Site Formed Concrete Joints

Sika_-_Hydrotite_CJ-Type

Use

Is hydrophilic rubber sealing used extensively throughout the construction industry to seal joints between precast concrete units, steel and other materials.
Developed as an effective, simple and economical sealing material for site formed construction joints.

Characteristics and Advantages

In addition to packing effect Sika-Hydrotite expands itself as it absorbs water and fills up concrete joints gaps conforming to the gap variations and thus ensuring excellent sealing.

Sika-Hydrotite CJ-Type has the property to absorb water, thus producing self expansion pressure which closes the water path for effective sealing.

Sika-Hydrotite CJ-Type is easy to handle as it is light weight and installed after removal of the form.

Sika-Hydrotite CJ-Type is treated with an expansion delay coating to preserve it from influence of water from freshly poured concrete and expansion taking place before curing of concrete.

Color: GreyPackaging

10 m / rollSika Hydrotite CJVật liệu chống thấm chèn khe có thể hút nước dùng để trám khe bê tông hình thành tại công trường.

Sika_-_Hydrotite_CJ-Type

Công dụng Sika Hydrotite CJ

Là một loại cao su có thể hút nước được sử dụng rộng rãi trong ngành xây dựng để trám khe giữa các cấu kiện bê tông đúc sẵn, thép và các vật liệu khác.
Được sử dụng như một chất chống thấm đạt hiệu quả cao, đơn giản và kinh tế dùng cho các khe nối thi công được hình thành tại công trình

Sika Hydrotile CJ

Sika Hydrotile CJ

Đặc Điểm Sika Hydrotite CJ

Bên cạnh hiệu quả mà các chất chống thấm cho khe thông thường, Sika Hydrotite tự trương nở vì nó hút nước và sẽ lắp đầy những kẽ hở của khe nối bê tông, phù hợp với các loại khe hở khác nhau do đó đảm bảo tính chống thấm tuyệt hảo

Có đặc tính hút nước, do đó sẽ tạo nên áp lực tự trương nở và chặn kín đường thâm nhập của nước để đạt hiệu quả trám kín

Thi công rất dễ vì nó nhẹ và được lắp đặt sau khi tháo ván khuôn Sika Hydrotite CJ-Type được phủ một lớp làm trì hoãn sự trương nở để bảo vệ sản phẩm khỏi sự ảnh hưởng của nước trong bê tông mới đổ và trương nở trước khi bê tông ninh kết.

Màu: Xám

Bao Bì: 10m / cuộn

5.00 avg. rating (84% score) - 1 vote